Expertises

MPK prothese

Op zoek naar een computergestuurde protheseknie?

Wilt u net wat meer van uw bovenbeenprothese, en bent u benieuwd of u in aanmerking komt voor een computergestuurde protheseknie? Bij Orthopedie-Techniek Heiloo bent u aan het juiste adres:

Al vele jaren is  Orthopedie-Techniek Heiloo  gecertificeerd leverancier van verschillende typen computergestuurde knieën. De knieen welke wij onder andere leveren zijn de C-leg en Kenevo van Otto bock, en de Rheo Knee XC van Ossur.

Samen met de orthopedisch technoloog wordt gekeken naar de mogelijkheden van verschillende knieën. Uw zorgvraag wordt in kaart gebracht en indien mogelijk wordt en een proefpassing ingepland. Gedurende een proefpassing wordt u begeleidt door de orthopedisch technoloog, de revalidatiearts en fysiotherapeut.

Bent u benieuwd hoe een aanvraagprocedure in zijn werk gaat? Zou u eens een keer een proefpassing willen doen? Wij nodigen u graag uit om u te informeren over de mogelijkheden.

 

                                                                                                      

Cad CAM

Scannen, Cad-Cam en 3D printing. Je hoort het steeds vaker. Orthopedie Techniek Heiloo is al 10 jaar voorloper op dit gebied en produceert 99% van de prothesekokers op deze manier.

In 2019 wordt deze techniek geïmplementeerd voor Enkel Voet orthesen. Op deze manier kunnen we sneller en nog secuurder werken aan een optimale voorziening voor u! We houden u via de website op de hoogte van deze ontwikkeling.